Call Us! 1-800-555-5555

Dersom dere ønsker å bli kontaktet for en uforpliktene samtale om løsninger for deres bedrift, er det bare å ringe tlf +47 919 12 001, eller fyll ut skjema nedenfor så kontakter vi deg!

Hva skjer når du kontakter oss?

Når du ringer, sender mail eller bruker kontaktskjema vil komme i kontakt med en av våre erfarne ansatte. Vi vil da snakke med deg om din situasjon, helt uforpliktende. Hvis vi så ser at det er noe vi kan bistå deg med, blir vi enige om vi skal komme med et tilbud til deg eller ikke. Vår tilnærming til kunder er dialogbasert, sånn at vi kan forstå dere godt. Vi kommer sjelden med tilbud hvis vi ikke har hatt et møte fysisk eller på telefon. 

Vi tilbyr 1 time kostnadsfri rådgivning relatert til regnskap/rapportering/økonomi i form av møte eller samtale på telefon til dem som kontakter oss. 

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Økonomihjelpen ble etablert 28.12.2010 av Initiativtaker John Martin Hov. John Martin er autorisert regnskapsfører og er utdannet Ingeniør og siviløkonom med 20 års erfaring innen drift av næringsvirksomhet og økonomistyring.

Selskapet driver med, regnskapstjenester, outsorcing av økonomifunksjon, samt ”økonomisjef til leie”.

Selskapet blir ikke bare et konsulent- eller et regnskapskontor, men er en bedrift som utfører praktisk og konkrete oppgaver innen administrasjon og regnskap for våre kunder.
Bedriftsledelsen kan da konsentrere seg om inntektsgivende arbeid og samtidig ha tilgang til gode styringssystemer.

Adresse:
Postboks 4223, Nydalen
0401 OSLO
Tlf 919 12 001

Besøksadresse; Regus, Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Facebook